Gombócolós jégkrémek

Ez a termékkör munkaigényesebb az eladási helyen, de ez legtöbbször bőven megéri. Magyarországon óriási a gombócolós helyek népszerűsége, hiszen magukban hordozzák a klasszikus fagyizó élményt: vásárlóink tölcsérbe kimérve kérhetik a fagylaltot, amelynek látványa sem mindennapi.

Kinek ajánljuk?

A gombócolós jégkrémek több figyelmet igényelnek, mint az előrecsomagolt jégkrémek – az eladószemélyzet folyamatos jelenléte, a hűtő tisztán tartása, stb., viszont vonzó megjelenésével kiemelt eredményeket lehet elérni, így ezt azoknak ajánljuk, akik hajlandóak több energiát befektetni az eredmény érdekében. Jellemzően éttermeknek, kávézóknak, cukrászdáknak javasoljuk.

Miért érdemes saját készítésű fagylalt helyett a Carte d’Or gombócos fagylaltjait értékesítenie?

A saját fagylalt gyártása nagyon időigényes folyamat. Ezzel szemben a Carte d’Or teljesen készen, a kínálóhűtőbe illeszthető tégelyben forgalmazza a fagylaltot – nincs semmilyen időigénye az árusítás előkészítésének. A saját fagylalt gyártásához szakértelem és különleges alapanyagok szükségesek. A minőség könnyen ingadozhat, ami elriaszthatja a vásárlókat. A Carte d’Or termékei viszont garantáltan és egyenletesen magas minőségűek, ráadásul nincs szükség különösebben szakképzett munkaerőre hozzájuk. A Carte d’Or a lehető legkönnyebben kezelhető, késztermékes megoldás.

Jelentős extra munkát igényel a saját fagylalt tálalása, díszítése is, hogy eladható legyen. A Carte d’Or fagylaltjai viszont már a kicsomagoláskor ínycsiklandóan néznek ki.

Az eszközigénye is sokkal több a saját fagylalt gyártásának, ráadásul az értékesítéshez is külön kell vásárolni kínálóhűtőt és sok egyéb, ez eladást segítő eszközt. A Carte d’Or az összes szükséges eszközt biztosítani tudja a partnereinek, beleértve a minőségi, vásárlókat vonzó reklámanyagokat is.

A saját készítésű fagylaltok eltarthatósága általában csupán néhány nap, utána már nem szabad forgalmazni őket. A Carte d’Or fagylaltok -18 Celsius fokon 3 hétig, -14 Celsius fokon pedig akár 10 napig és biztonságosan értékesíthetőek.

Összességében elmondható, hogy a Carte d’Or gombócolós fagylaltok jó megoldást jelentenek azoknak, akik minél egyszerűbben, minél kevesebb extra beruházással szeretnének minőségi, jól eladható fagylaltot értékesíteni.

Milyen segítséget nyújt az Algida?

Minden partnerünk számára biztosítunk a forgalmazáshoz elengedhetetlen anyagokat – hűtő, tölcsérkiadó, és egyéb reklámanyagok – a pontos részletekről egyeztessen kereskedőinkkel. Önnek csak a feltöltéshez szükséges termékeket szükséges megvásárolnia.

Főbb forgalmazott márkák

Carte d’Or – minőségi, vonzó megjelenésű, díszített gombócos jégkrémek, jellemzően gombócolós látványpultokban történő árusításra. Az Algida gondol a klasszikus illetve a gasztronóm ízek kedvelőire is: a nagy ízválasztéknak köszönhetően vevőink több variációt is végigkóstolhatnak.
Algida – kedvező ár-érték arányú termék, jellemzően fagylaltkelyhekhez, jegeskávékhoz javasoljuk.

Jégkrémek
Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba, válaszolunk a kérdéseire és örömmel fogadjuk véleményét, visszajelzéseit!

KAPCSOLATFELVÉTEL