Kereskedői előnyök fagylalt és jégkrémárusításhoz

Jégkrémben vagy fagylaltban gondolkodik? Bővítse üzlete kínálatát közkedvelt és garantált minőségű termékeinkkel, fedezze fel, hogy mekkora üzleti potenciált rejt a jégkrém vagy fagylalt értékesítés az Ön üzletében – jelentős anyagi beruházás nélkül!
A hűtőt és az alap eladáshelyi reklámanyagokat mi biztosítjuk, Önnek csak a termékeket kell megvásárolnia! Ezek pontos részleteit elolvashatja Gyakran Ismételt Kérdéseink között.

Amennyiben Ön is szívesen árusítaná az Algida termékeket, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb! Minden kérdésére örömmel válaszolunk.

A fagylalt- és jégkrémárusítás kereskedelmi előnyei:

 • A jégkrémet mindenki szereti, az Algida-t mindenki ismeri. Vonzzon be több vásárlót!
  A jégkrém impulzus termék. A vásárlók gyorsan döntenek, elsősorban érzelmi alapon. Az Algida olyan legendás márkákat foglal magába, mint a Magnum, a Cornetto, a Calippo, a Carte d’Or…Ezeket az emberek jól ismerik és szeretik. Amíg egy ismeretlen márka esetében könnyen elbizonytalanodnak, ezeket a kedvelt termékeket gondolkodás nélkül megvásárolják.
 • Garantált minőség
  Amilyen kellemes élmény lehet egy jó minőségű termék, annyira elriasztja a vásárlókat ha az rossz minőségű vagy hibás. Az Algida garantálja a magas minőséget. A gyártás világszínvonalú, szállítmányaink pedig hasonlóan magas minőségű szállítási láncon jutnak el partnereinkhez, az élelmiszerbiztonságot és a minőség megóvását végig szem előtt tartva.
 • Gazdaságos és Prémium
  Választékunkban olcsótól a luxusig minden jégkrém megtalálható: a legolcsóbb, belépő szintű termékektől a széles középrégeten át egészen a prémium variánsokig mindent kínálunk, hogy ki-ki az ízlésének és pénztárcájának megfelelő terméket választhassa. Ráadásul az Algida a gluténérzékeny vevők számára is kedvez, hogy nekik se kelljen lemondani a jégkrém adta élvezetről: pálcikás jégkrémeink egy része gluténmentes receptúrával készül.
 • Egyszerű és gördülékeny üzletmenet
  Az Algida mindent megtesz a partnerek munkájának megkönnyítéséért, könnyen és gyorsan rendelhet bármikor, így biztosítva a gördülékeny üzletmenetet.
 • Kölcsönösen előnyös megállapodások és szaktanácsadás
  Az Algida több ezer partnerrel dolgozik együtt, sokukkal már hosszú évek óta tart a partnerkapcsolatunk. Ez annak köszönhető, hogy jól értjük az üzleti szempontokat, tudunk olyan szerződési feltételeket kínálni, melyek kölcsönösen előnyösek.
  Sok egyéb módon is segítjük partnereink üzletét, például szaktanácsadással valamint az eladáshelyi eszközök és reklámok biztosításával – ezeknek a részletei az egyedi lehetőségektől függenek, például az aprópénz-tálcától a napernyőig széles a lehetőségek tárháza.
 • Folyamatosan bővülő kínálat – vásárlói örömére
  A vásárlóknak nagyon fontos a változatosság, az újdonságok élménye. Az Algida minden évben sok új terméket vezet be, amelyek kutatások alapján kerülnek megtervezésre, jól illeszkednek a meglévő portfólióba, és rendkívül erős támogatást kapnak, hogy minél többen megismerhessék őket.
 • Megbízhatóság
  Az Algida hitelességét az a sok ezer partner adja, akik úgy döntöttek ebben az évben is, hogy a mi termékeinket árusítják.
Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba, válaszolunk a kérdéseire és örömmel fogadjuk véleményét, visszajelzéseit!

KAPCSOLATFELVÉTEL